Μηνιαίοι φακοί επαφής υδρογέλης GEMALENS 55AC με τεχνολογία Οptimum Aberration Control.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι φακοί επαφής GEMALENS 55AC παρέχουν βελτιωμένη οπτική οξύτητα, ακόμη και σε υψηλές περιπτώσεις μυωπίας και υπερμετρωπίας, ενώ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους έχοντες χαμηλό αστιγματισμό, πρεσβυωπία σε αρχικά στάδια, και για εκείνους που επιθυμούν βελτίωση της όρασης τους γενικότερα


Η τεχνολογία Οptimum Aberration Control αποτελεί μια εξελιγμένη μέθοδο γεωμετρικής κατασκευής ιδανικών ασφαιρικών καμπυλοτήτων με προσθήκη εμπρόσθιων ελλειψοειδών επιφανειών, οι οποίες όταν εφαρμόζονται στον κερατοειδή μειώνουν τις διαταραχές της όρασης, επιφέροντας έτσι βελτίωση της οπτικής οξύτητας σε όλες τις αποστάσεις, αύξηση του βάθους του πεδίου όρασης και μέγιστη ευαισθησία της αντίθεσης (contrast), τείνοντας έτσι να ελαχιστοποιούν στο μέγιστο το σύνολο των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης.
Συνηθισμένα φαινόμενα από την χρήση φακών επαφής, όπως η μειωμένη νυχτερινή όραση, η χαμηλή αντίθεση των χρωμάτων καθώς και οι ενοχλητικές λάμψεις, εξαλείφονται. 

Πλεονέκτηματα

✔ Οptimum Aberration Control- Ασφαιρική γεωμετρία κατασκευής:
Ρύθμιση των εκτροπών υψηλής και χαμηλής τάξης στην κάθε διοπτρία για βέλτιστη οπτική οξύτητα, ευαισθησία αντίθεσης και ποιότητα όρασης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ανεξάρτητα από το ύψος της συνταγής.  Όραση υψηλής ευκρίνειας (HD) για μειωμένο θάμβος και άλη, από τις πηγές φωτός.
✔ Με ειδική λέπτυνση των άκρων τους για εξαιρετική άνεση και αίσθηση του φακού καθ'όλη τη διάρκεια της χρήσης τους.
✔ Με δοκιμασμένο υλικό κατασκευής για σταθερή απόδοση και αντοχή.
✔ Με φίλτρο UV για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
✔ Με ελαφρά γαλάζια απόχρωση χειρισμού για εύκολο χειρισμό, τοποθέτηση και αφαίρεση του φακού στα μάτια και την θήκη τους.

Χαρακτηριστικά
  • Υλικό: METHAFILCON A
  • Περιεκτικότητα σε Νερό: 55%
  • Γεωμετρία: Aspheric- Οptimum Aberration Control
  • Διάμετρος: 14.2 mm
  • Καμπυλότητα: 8.60 mm (k-readings: 7.20 mm – 8.10 mm)
  • Συσκευασία:
    6 φακοί επαφής μηνιαίας αντικατάστασης
  • Προτεινόμενη Τιμή: 30 €
Συνεργαζόμενα Καταστήματα