Οι γιορτινές εμφανίσεις μας γίνονται ξεχωριστές, με τους έγχρωμους φακούς επαφής ADORE.

Διαλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει και αναδεικνύουμε το βλέμμα μας με φυσικό τρόπο.
Ό, τι σχέδια κι αν έχεις για τις γιορτές, είτε θα συναντηθείς με φίλους σε κοσμικά ρεβεγιόν, είτε θα υποδεχτείς στο σπίτι τους αγαπημένους σου, αυτές οι μέρες είναι μια πολύ καλή αφορμή να δοκιμάσουμε λαμπερές εμφανίσεις. Άλλωστε, πώς αλλιώς θα καταλάβουμε τη μαγεία των γιορτών, αν δεν παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρά τους ντυμένοι αναλόγως;
Μόνο που η αλλαγή στην εμφάνιση δεν έχει να κάνει μόνο με τα ρούχα που θα διαλέξουμε για τις βραδινές μας βόλτες ή το χτένισμα των μαλλιών. Είναι και το χρώμα των ματιών μας που μπορεί να κάνει τη διαφορά και μάλιστα ίσως την πιο εντυπωσιακή.

Με τους έγχρωμους φακούς επαφής ADORE αυτή η επιλογή γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ και αποτελεί πλέον κομμάτι του look μας. Το ιταλικό brand που συνδέει το όνομά του με την υψηλή ποιότητα προσφέρει μια τεράστια σειρά από έγχρωμους φακούς επαφής ώστε να διαλέξεις αυτούς που σου ταιριάζουν καλύτερα. Κι επειδή το μυστικό βρίσκεται στη φυσικότητα, οι ADORE διαθέτουν 33 μοναδικές αποχρώσεις και 5 Luxurious συλλογές που μπορούν να αλλάξουν ή και να τονίσουν το χρώμα των ματιών σου, ώστε να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο βλέμμα.

Με το αποκλειστικό σύστημα NCis (Natural Color Integration System), αυτοί οι φακοί επαφής τρίμηνης διάρκειας εναρμονίζονται τέλεια με το φυσικό χρώμα των ματιών μας και γίνονται κομμάτι της εμφάνισής μας. Κι επειδή, μόλις βρούμε το χρώμα που μας ταιριάζει, δύσκολα θα το αποχωριστούμε, οι ADORE είναι κατάλληλοι για καθημερινή χρήση χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό.

 

Η βασική σειρά ADORE GOLD Collection περιλαμβάνει 3 Συλλογές με 7 χρώματα η καθεμία σε τόνους του μπλε, πράσινου, γκρι και καφέ. Η  BI TONE με τα Aqua, Green, Blue, Grey, Hazel, Honey και Yellow, συνδυάζει δυο τόνους του ίδιου χρώματος και χαρακτηρίζεται από γλυκές αποχρώσεις που θα δώσουν ένα  απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Στην TRI TONE θα βρούμε συνδυασμούς τριών τόνων του ίδιου χρώματος με προτάσεις όπως Light Green, Light Blue, Light Grey, Green, Blue, Grey και  Hazel, που καλύπτουν την ίριδα χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό και εξαιρετικά δροσερό αποτέλεσμα. Όσο για την DARE TONE, αυτή η συλλογή προσφέρει ό,τι ακριβώς λέει το όνομά της.  Aqua, Green, Blue, Grey, Hazel, Yellow και Violet, είναι τα χρώματα που θα συναντήσουμε, τα οποία χάρη στο σκούρο περίγραμμα, χαρίζουν απόλυτα βαθύ, μυστηριώδες και γεμάτο ένταση βλέμμα.

Η νέα σειρά ADORE SPARKLING CRYSTAL Collection είναι εμπνευσμένη από τη λάμψη των κρυστάλλων και χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη στο βλέμμα με τα έξι χρώματά της: White, Blue, Green, Hazel, Grey και Light Grey.

Το ίδιο εντυπωσιακή και η ADORE PRECIOUS PEARL Collection, που μέσα στο μικρό διάστημα της παρουσίας της έχει κερδίσει βλέμματα θαυμασμού – στην κυριολεξία. Τα έξι απαλά και ντελικάτα χρώματά της - Grey, Hazel, Green, Yellow, Blue και White – προσφέρουν μαργαριταρένιες πινελιές για μια μοναδική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Με τους έγχρωμους φακούς ADORE, οι εμφανίσεις των φετινών γιορτών θα γίνουν ξεχωριστές. Διαλέγουμε το χρώμα που μας ταιριάζει και αναδεικνύουμε το βλέμμα μας με φυσικό τρόπο, δημιουργώντας μια μοναδική εικόνα που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών.