> Προωθητικές Ενέργειες

Προωθητικές Ενέργειες Υπάρχουν 17 Υπηρεσίες / Προϊόντα

 • Νέο!
  ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΥΔΡΟΓΕΛΗΣ

  Με κάθε αγορά συσκευασίας φακών επαφής  GEMALENS ή GEMALENS ONEDAY ή GEMALENS TORIC παίρνετε εντελώς δωρεάν και έως τις 12/6/20 το καινοτόμο καθαριστικό χεριών Adore Hand Sanitizer με αντιβακτηριδιακούς παράγοντες στην πρακτική συσκευασία των 7 μονοδόσεων, το οποίο είναι κλινικά ελεγμένο για την χρήση των φακών επαφής. Ζητήστε το στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

  Με κάθε αγορά συσκευασίας φακών επαφής  GEMALENS ή GEMALENS ONEDAY ή GEMALENS TORIC...

  Με κάθε αγορά συσκευασίας φακών επαφής  GEMALENS ή GEMALENS ONEDAY ή GEMALENS TORIC παίρνετε εντελώς δωρεάν και έως τις 12/6/20 το καινοτόμο καθαριστικό χεριών Adore Hand...

  Προβολή
 • Adore Crystal

  Η νέα σειρά έγχρωμων φακών επαφής ADORE CRYSTAL, εμπνευσμένη από τη λάμψη των κρυστάλλων, χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη και μοναδικό χρώμα στα μάτια. 

  Η νέα σειρά έγχρωμων φακών επαφής ADORE CRYSTAL, εμπνευσμένη από τη λάμψη των...

  Η νέα σειρά έγχρωμων φακών επαφής ADORE CRYSTAL, εμπνευσμένη από τη λάμψη των κρυστάλλων, χαρίζει ακαταμάχητη λάμψη και μοναδικό χρώμα στα μάτια. 

  Προβολή
 • Cucumber Pads

  Τα προενυδατωμένα οφθαλμικά επιθέματα ΕΥΕΥΕ Revitalizing Cucumber Pads αναζωογονούν και ανακουφίζουν τα ταλαιπωρημένα μάτια και εμποδίζουν την εμφάνιση μαύρων κύκλων. Η ευεργετική δράση του φυσικού εκχυλίσματος αγγουριού και βοτάνων, των βιταμινών Β5 και Ε, καθώς και των αντιοξειδωτικών ουσιών, γίνεται άμεσα αισθητή προσφέροντας την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση.

  Τα προενυδατωμένα οφθαλμικά επιθέματα ΕΥΕΥΕ Revitalizing Cucumber Pads αναζωογονούν και...

  Τα προενυδατωμένα οφθαλμικά επιθέματα ΕΥΕΥΕ Revitalizing Cucumber Pads αναζωογονούν και ανακουφίζουν τα ταλαιπωρημένα μάτια και εμποδίζουν την εμφάνιση μαύρων κύκλων. Η...

  Προβολή
 • ΑDORE

  Οι τριμηνιαίοι έγχρωμοι φακοί επαφής Adore είναι σχεδιασμένοι για άτομα που επιθυμούν να τολμήσουν μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των ματιών τους. Μια συλλογή σχεδιασμένη με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια που συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα.  Μοναδική άνεση και ευκολία στην χρήση!

  Οι τριμηνιαίοι έγχρωμοι φακοί επαφής Adore είναι σχεδιασμένοι για άτομα που επιθυμούν...

  Οι τριμηνιαίοι έγχρωμοι φακοί επαφής Adore είναι σχεδιασμένοι για άτομα που επιθυμούν να τολμήσουν μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των ματιών τους. Μια συλλογή σχεδιασμένη με...

  Προβολή